Konu: NURİ SESİ GÜZEL 10 FULL ALBUM DEVAMI Perş. Nis. 03, 2008 3:33 am
GÖNÜL KUŞU
Ağlar Ağlar Gezerim Atımı BaĞladIm igde DalIna Ay Dogar Ayaz Olur Aynaya Baktım Saç Beyaz Olmuş BugÜn Ben Bir GÜzel GÖrdÜm Buradan Bir Atlı Geçti Gönül Kuşu Karakaş Gözlerin Elmas Nedir Bu Çektiğim Senin Elinde Perişanım Sabahtan Ugradım Güzele rapidshare.com rapidshare.comNuri_Sesigzel_-_Gnl_Ku351u.rar.html
KARŞILIKSIZ SEVENLER
Aglayan Gözlerim Ağlayan Gözlerİm Bayramdan Bayrama Coban Oldum (UH) & Dertli Mektup Garipler SokagI Gidenin Ucu Güzel Hele Hele iŞine KarşılIksIz Sevenler Nem Alacak Felek Benim Seni Sevdim Güzelim Yar Demedin Yarimin Adı Yaşar Yükledin Gami Felek (UH) & Potpori rapidshare.com rapidshare.comNuri_Sesigzel_-_Kar351305l305ks305z_Sevenler.rar.html
KRALIN KLASİKLERİ
Bayginim Gülüsüne Beklenen Tren Bir Damla Göz Yasin Öldürür Felegin Sillesi Beni Gördükce Seni (UH) Gülyüzlü Sultanim Kahverengi Gözlerin Kara Kas Gözlerin Elmas Kaz Mezarci Ölmek Istiyorum Potbori (A) Sari Sabahlik (Uzun Hava) (B) Durma Güzel Sen Adam Olamazsin This Land Is Your Land
Acı Bana Kıyma Bana Arıydım Bala Geldim (UH) AŞk Bir IzdIrap Beklenen Tren Bekliyorum Sevgilim Doldur GÜzelim Fabrikanın Çalan Zili KaçakcIlar Toplandı (UH) Kara Sevda Maraş Derler (UH) Mehtap Suya Vurmuş Öksüz Oglan Şahin Bey Agıdı Sen Sebep Oldun Sevdali Gelin Sevdigimi Alıp Beni Ağlattın Suriye'den Çıktım (UH) rapidshare.com rapidshare.comNuri_Sesigzel_-_Mara351_Derler.rar.html